Meny

Ju högre kvalitet – ju längre garanti

Vi lämnar bara ifrån oss material som vi vet fungerar tillsammans och det finns en tanke bakom varje enskild produkt. Därför vågar vi lämna en garanti på hela 30 år, vilken gäller förutsatt att du följer våra tydliga riktlinjer och använder det material vi har utsett och levererat, på det sätt som det är tänkt att användas.

Nedan hittar du de leverantörer som klarat vår kritiska blick och som därför ingår i Lindab RooFit-paketet.

Underlagstäckning

Till Lindab RooFit har vi valt att använda Mataki Haloten® STEEL, en mjuk, halksäker och följsam underlagstäckning med många fördelar. Den kan användas ned till 3 graders taklutning och har, tack vare en UV-stabil yta en öppentid på hela 12 månader.

Plåt

Vår plåt (stål- och aluminiumplåt) kommer från nordiska verk och finns en mängd olika färgutföranden. Vi levererar den alltid dit du önskar och på det sätt som du vill ha den.

Klammer

Våra klammer kommer från Bjarnes System och du kan vara säker på att få den bästa klammern för ändamålet. Information om vilken klammer som ska sitta var, hittar du sedan i den manual som medföljer varje Lindab RooFit.

Taksäkerhet

Med Lindabs taksäkerhetssystem får du individuella lösningar och komponenter som inte bara tillhandahåller det bästa skyddet. Det går dessutom att använda på många olika slags tak. Välj mellan varmförzinkat eller lackerat. De många olika nyanserna ger dig möjlighet att skapa ett snyggt helhetsintryck.

Infästningar 

Vi har valt att använda Unites rostfria skruv Marutex® som uppfyller högt ställda krav både gällande hållfasthet och korrosionsmotsånd.

Takavvattning

Våra takavvattningssystem började produceras redan 1959 och finns i en uppsjö kulörer och dimensioner. Att säga att de är välbeprövade är med andra ord ingen överdrift.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om Lindab RooFit och hur denna paketlösning kan underlätta för dig och ditt företag? Fyll i dina uppgifter nedan, så tar vi oss ett snack över en nybryggd kopp kaffe. Vi hörs! Vill du veta mer om oss på Lindab? Gå in på lindab.se.